Artikel 8 van 16

Boek "Het Groene Geluk" - Eline van Lancker

€ 24,99 (inclusief btw)

Merk: Uitgeverij Snor
Categorie: Papierwaren // Lezen


Beschrijving

​"All good things are wild and free" - Henry David Thoreau

Boek "Het Groene Geluk - Van tuintherapie tot vogelmeditatie", geschreven door Eline van Lancker, geïllustreerd door Agnes Loonstra en uitgebracht door Uitgeverij Snor.

In dit mooi vormgegeven boek met harde kaft word je door de schrijfster Eline meegenomen in hoe zij geniet van de natuur. Ze vertelt en laat zien hoe je de natuur met volle aandacht en met al je zintuigen kunt beleven: van wildplukken en bosbaden tot vogelspotten en tuinieren (binnen en buiten).

Het boek is opgedeeld in 5 hoofdstukken: De tuin, Vogels, Wildplukken, Bomen en bossen en Groen in huis. In deze hoofdstukken duikt de schrijfster de diepte in over deze onderwerpen met achtergrond-informatie, tips en heel veel voorbeelden. Eline schrijft open, luchtig en met humor over o.a. rustgevende planten, tuinieren in de stad, vogels spotten, wat je wel en niet kan plukken en/of eten, waarom bomen en bossen zo'n helende werking hebben en hoe je de natuur in je huis haalt.

Een fijn boek om door te bladeren, mee tot rust te komen en je te laten inspireren naar buiten te gaan en het groen op te zoeken. Mooi ook om te geven aan iedereen die dichter bij de natuur wil staan. 

 


Tekst: Eline van Lancker
Illustraties: Agnes Loonstra
Eindredactie: Juliëtte Berkhout
Vormgeving: Esther Snel

ISBN: 978 94 6314 135 2

Maat: 25,5 cm hoog, 17,5 cm breed en 2 cm dik
175 bladzijdes

Materiaal: Met plantaardige inkt bedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Het boek heeft een harde kaft.

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

Op voorraad dus binnen 1-2 dagen verzonden

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel