Uitverkocht

Artikel 13 van 39

Odds & Ends Wild Weave #3 Theedoek - Foekje Fleur

€ 9,90 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Merk: Foekje Fleur
Categorie: Textiel

 

Beschrijving

- Deze theedoeken zijn helaas alweer uitverkocht! De multifunctionele doekjes en handdoeken van Foekje Fleur heb ik nog wel, die vind je hier
Binnenkort komt er weer een nieuw model theedoeken dus stuur gerust een mail als je er daar eentje van wil reserveren. - 

Kleurrijke theedoek gemaakt van gerecycled restkatoen. Deze #3 theedoek is een mix van paars, oranje, blauw en groen. Mooi te combineren met de andere handdoeken uit deze collectie van Foekje Fleur.

De Odds & Ends Wild Weave collectie van Foekje Fleur is gemaakt van gerecycled rest-garen uit de handdoeken industrie. 

Wist je dat er voor (bad)handdoeken collecties expres teveel garen gesponnen en geverfd wordt zodat ze zeker weten dat ze genoeg hebben? En dat er daardoor vaak een heleboel garen ongebruikt overblijft dat dan weer weggegooid wordt? 
Foekje Fleur heeft ervoor gekozen dit rest-garen te gebruiken voor haar collectie Odds & Ends, om zo optimaal gebruik te maken van wat overbleef in de handdoeken-industrie.

Omdat het restgaren is zijn de foto's een indicatie van de handdoeken. Foekje laat de handdoeken in kleine batches maken en telkens als er een kleur op is zoekt de wever een vergelijkbare kleur restgaren en gaat dan verder.  

Er zit een lus aan met het Foekje Fleur logo om de handdoek aan op te hangen.
 

Materiaal: 100% katoen, 250 gram/m2

Maat: 50 x 70 cm

Gemaakt in Portugal

Verzendkosten € 3,50

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel