Artikel 103 van 110

Odds & Ends Checkered Check Multi Cloths #18 - Foekje Fleur

€ 11,90 (inclusief btw)

Merk: Foekje Fleur
Categorie: Textiel

 

Beschrijving

Set van 2 kleurrijke, geblokte multi-cloths gemaakt van gerecycled restkatoen. Handig als toetenpoetser, schoonmaakdoekje, klein handdoekje, placemat, enzovoorts..

Deze #18 set komt uit de Odds & Ends Checkered Check collectie van Foekje Fleur. De blokjes zijn een mix van groen, geel, blauw en soms ook met paars en oranje. 
Mooi om te combineren met de andere doeken uit deze collectie van 
Foekje Fleur.

Wist je dat er voor (bad)handdoeken collecties expres teveel garen gesponnen en geverfd wordt zodat ze zeker weten dat ze genoeg hebben? En dat er daardoor vaak een heleboel garen ongebruikt overblijft dat dan weer weggegooid wordt? 
Foekje Fleur heeft besloten dit rest-garen te gebruiken voor haar collectie Odds & Ends, om zo optimaal gebruik te maken van wat overbleef in de handdoeken-industrie.

Omdat het restgaren is zijn de foto's een indicatie van hoe het setje eruit ziet. Foekje laat haar collectie in kleine batches maken en telkens als er een kleur op is zoekt de wever een vergelijkbare kleur restgaren en gaat dan verder.  Ik heb sets met 2 dezelfde doekjes in geblokt blauw/groen/geel en ik heb sets met 2 verschillende doekjes (eentje blauw/groen/geel en eentje rood/oranje/paars). 

Er zit een lus aan met het Foekje Fleur logo om de handdoek aan op te hangen.
 

Materiaal: 100% katoen, 370 gram/m2

Maat: 30 x 30 cm

Gemaakt in Portugal

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel