Artikel 21 van 54

Odds & Ends Daisy & Dande Multi-Cloths #9 - Foekje Fleur

€ 11,90 (inclusief btw)

Merk: Foekje Fleur
Categorie: Textiel

 

Beschrijving

Set van 2 kleurrijke multi-cloths met madeliefjes en paardenbloemen, gemaakt van gerecycled restgaren. Dit setje fleurt je huis helemaal op en poetst bovendien super! Fijn in de keuken, de badkamer, als toetenpoetser, slab, enzovoorts.

De Odds & Ends Wild Weave collectie is het nieuwste ontwerp van Foekje Fleur. Alle doeken uit deze collectie zijn gemaakt van gerecycled rest-garen uit de handdoeken industrie. In het pakketje zitten 2 doekjes: eentje met groen als basis en de ander met roze. Mooi te combineren met de andere handdoeken uit deze collectie van Foekje Fleur.

Wist je dat er voor (bad)handdoeken collecties expres teveel garen gesponnen en geverfd wordt zodat ze zeker weten dat ze genoeg hebben? En dat er daardoor vaak een heleboel garen ongebruikt overblijft dat dan weer weggegooid wordt? 
Foekje Fleur heeft ervoor gekozen dit rest-garen te gebruiken voor haar collectie Odds & Ends, om zo optimaal gebruik te maken van wat overbleef in de handdoeken-industrie.

Deze multi-cloths zijn geweven van restgaren van 100% katoen in vrolijke kleuren. Omdat het restgaren is zijn de foto's een indicatie van de doekjes. Foekje laat haar textiel in kleine batches maken en telkens als er een kleur op is zoekt de wever een vergelijkbare kleur restgaren en gaat dan verder.  

Er zit een lus aan met het Foekje Fleur logo om de doekjes aan op te hangen.
 

Materiaal: 100% katoen, 370 gram/m2

Maat: 30 x 30  cm

Gemaakt in Portugal

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel