Artikel 14 van 54

Odds & Ends Checkered Check Theedoek #17 - Foekje Fleur

€ 9,90 (inclusief btw)

Merk: Foekje Fleur
Categorie: Textiel

 

Beschrijving

Kleurrijke, geblokte theedoek gemaakt van gerecycled restkatoen. Deze #17 theedoek is een geblokte mix van blauw, geel, oranje, wit en een beetje groen. Mooi te combineren met de andere handdoeken uit deze collectie van Foekje Fleur en vooral met de kleine doekjes van set #18.

De Odds & Ends Checkered Check collectie van Foekje Fleur is gemaakt van gerecycled rest-garen uit de handdoeken industrie. 

Wist je dat er voor (bad)handdoeken collecties expres teveel garen gesponnen en geverfd wordt zodat ze zeker weten dat ze genoeg hebben? En dat er daardoor vaak een heleboel garen ongebruikt overblijft dat dan weer weggegooid wordt? 
Foekje Fleur heeft ervoor gekozen dit rest-garen te gebruiken voor haar collectie Odds & Ends, om zo optimaal gebruik te maken van wat overbleef in de handdoeken-industrie.

Omdat het restgaren is zijn de foto's een indicatie van de theedoeken. Foekje laat haar collecties in kleine batches maken en telkens als er een kleur op is zoekt de wever een vergelijkbare kleur restgaren en gaat dan verder.  

Er zit een lus aan met het Foekje Fleur logo om de handdoek aan op te hangen.
 

Materiaal: 100% katoen, 250 gram/m2

Maat: 50 x 70 cm

Gemaakt in Portugal

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel