Artikel 6 van 37

Boek "De wereld van het Hart" - Britt Nelissen

€ 20,00 (inclusief btw)

Merk: Little Universe
Categorie: Papierwaren // Lezen


Beschrijving

"De wereld van het hart", geschreven door Britt Nelissen van Little Universe bevat een bijzondere combinatie van gedichten, tekst en foto's. 
Britt schrijft over liefde, verbinding en haar eigen zoektocht naar het binnenste van haar hart. Deze bundeling van gedichten en gedachten inspireert je om zelf ook na te gaan wat echt belangrijk voor je is.

 

"Het hart kent ons door en door. Ze zit in ons, klopt en geeft ons daarmee het leven. Ze weet de weg, heeft humor en zit vol verrassingen. Ze kent alle geheimen van het universum: haar wetten, haar magie en haar liefde."
 

Het boek heeft een harde kaft en is gedrukt op crème FSC Biotop papier. Het is gedrukt bij een groene drukker in Nederland. Zo wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd door het planten van bomen (Trees for All) en gebruiken zij biologisch afbreekbare inkt en chemieloze platen tijdens het drukproces. 

De illustratie op de omslag is van Tijana Lukovic, de fotografie is gedaan door Danique van Kesteren en de eindredactie door Kim Nelissen en Lisette Kreischer.

Materiaal: Biotop FSC Papier

Maat: A5, 116 pagina's

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier over de verzendkosten

Op voorraad dus kan binnen 1-2 dagen verzonden worden

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel