Over Licht & Fijn

Leuk dat je komt kijken bij Licht & Fijn!
Ik zal me meteen even voorstellen: Ik ben Eveline, 42 jaar, en ik woon in Utrecht.
Op de foto onderin zie je mij met mijn camera, omdat fotograferen een van de dingen is die ik het liefst doe, zowel voor Licht & Fijn als daarbuiten.

De naam 'Licht & Fijn' staat voor het soort producten dat ik verkoop:  

Licht voor de natuur en Fijn voor jezelf
 

Hoe het begon
Het hebben van een eigen winkel was een al lang bestaande droom. Al zo lang ik me kan herinneren ben ik op zoek naar fijne producten voor in en om huis die met aandacht gemaakt zijn. Aandacht voor de makers, voor het materiaal, de herkomst en voor diegene die het koopt en gebruikt. Ik had al heel lang de droom om deze producten te verkopen en eind 2018 heb ik de eerste stap gezet met het openen van mijn eigen webwinkel. 

Licht voor de natuur
Duurzaamheid is van begin af aan mijn norm geweest: ik stem de producten erop af, hoe ik ze verzend en alles eromheen. Licht & Fijn is mijn manier om te laten zien dat eco-vriendelijk leven heel stijlvol kan zijn! 

Bij Licht & Fijn vind je interieur en lifestyle producten van tijdloos design die natuur-vriendelijk, fairtrade en ook echt fijn om te gebruiken zijn. Geen massaproductie maar aandacht voor ambacht en schoonheid, eerlijke handel en duurzaamheid. Licht voor de natuur en fijn voor jezelf!
Op de Merken-pagina's kan je meer lezen over waarom de desbetreffende producten zo licht en fijn zijn. 

Fijn
Tenslotte kan ik uit eigen ervaring spreken dat de producten bij Licht & Fijn heerlijk zijn om voor jezelf te kopen en fijn zijn om aan iemand te geven. Fijn omdat ze stijlvol, praktisch, kwalitatief sterk en prettig in gebruik zijn. En omdat ik er graag een beetje extra voor jou ben door van elke bestelling een fijn pakketje te maken en je te helpen met je keus. Zo bied ik een gratis cadeau-service waarin je een door jou uitgekozen cadeau gelijk op laat sturen naar de gelukkige ontvanger, mooi ingepakt en met een persoonlijk bericht van jou erbij. 

Droom
Ik werk nog verder aan mijn droom om ooit een stenen winkel te openen in of in de buurt van Utrecht waar ik je nog beter kan adviseren over de producten en jij alles kan zien en aanraken. Tot die tijd sta ik af en toe op een markt (als die gepland zijn, staan ze op de home-pagina aangekondigd) en kan je altijd een afspraak maken om bij mij langs te komen om producten te bekijken of op te komen halen. 

Vragen?
Onder het kopje Klantenservice (onderin in het roze vlak) vind je praktische informatie over betalen, verzenden, retouren, enzovoorts.

Heb je andere vragen over Licht & Fijn, over een product of zou je met mij samen willen werken? Mail dan naar info@lichtenfijn.nl.

Ik wens je veel winkel-plezier en een Fijne Dag!

Liefs Eveline

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel