Hi!

Leuk dat je komt Winkelen bij Licht & Fijn !

Winkelen
Bij Licht & Fijn koop je producten die Licht voor de natuur gemaakt en Fijn in het gebruik zijn. Alle producten zijn met aandacht voor mens en natuur ontworpen en geproduceerd. Je vindt in de webshop een brede collectie aan interieur- en lifestyle producten om je leven zo duurzaam mogelijk een beetje mooier en fijner te maken.
Bij Licht & Fijn winkel je met een minimum bestelbedrag van 3,00 euro. Dit om de postbode niet voor één kaart of één potlood de weg op te sturen, wel zo eco-vriendelijk!

Verzending
Binnenkomende bestellingen verstuur ik op maandag, woensdag en vrijdag. De levering wordt gedaan door PostNL, via My Parcel. Meestal is het zo dat je pakket binnen 2-3 werkdagen bij jou thuis bezorgd wordt. In het winkelwagentje vind je de meest recente informatie over verwachte levertijden.

Na verzending krijg je een mail van mij met daarin het tracht & trace - nummer zodat je je pakketje kan volgen en kan zien wanneer je bestelling aan komt.

Afhalen
Als je in (de buurt van) Utrecht woont kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij mij thuis op te komen halen. Je betaalt dan uiteraard geen verzendkosten. Afhalen kan alleen op afspraak dus zodra ik je bestelling binnen heb (en ik zie dat je voor afhalen gekozen hebt) mail ik jou om een afspraak te plannen. Mijn adres vind je onderaan de pagina, in het roze vlak.
Als je je pakketje ontvangen hebt dan heb je 30 dagen bedenktijd. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je je bestelling makkelijk bij Licht & Fijn retourneren. Hoe je dat doet en wat de voorwaarden zijn lees je hier

Cadeau-service
Koop je een cadeau voor iemand? Je kan ervoor kiezen om het pakket gelijk naar die persoon te laten opsturen. Ik zorg er uiteraard voor dat je cadeau mooi ingepakt wordt en dat er een kaartje bij zit waarop staat door wie het besteld is. Geef daarvoor bij het bestelproces aan dat je het pakket op een ander adres dan je eigen adres wil ontvangen en vul daar de adresgegevens in van degene waar het naar toe moet. In het opmerkingenveld kan je aangeven voor wie het is en eventueel de gelegenheid (dan kan ik daar met inpakken rekening mee houden). Wil je een persoonlijke tekst toevoegen aan het pakketje, bestel er dan een kaart bij en stuur mij een bericht met wat er op de kaart mag komen te staan. Dan schrijf ik het er voor je op. Zo komt je cadeau als een echt leuke verrassing bij de ontvanger aan!

Licht
Licht in Licht & Fijn staat voor 'Licht voor de natuur' en voor mij hoort de mens daar bij. Alles wat je bij Licht & Fijn koopt is met aandacht voor de natuur (en mens) gemaakt. Daar zoek ik de producten bewust op uit. Op de merken-pagina's heb ik per merk kort uitgelegd waarom zij 'Licht voor de natuur en Fijn voor jezelf' zijn. 

Ook bij het verzenden van je bestelling probeert Licht & Fijn zo zuinig mogelijk om te gaan met de natuur. Dozen en verpakkingsmateriaal worden bij Licht & Fijn zo veel mogelijk hergebruikt. Het kan daarom gebeuren dat je je bestelling in een doos opgestuurd krijgt die al eerder gebruikt is. Opvul-materiaal om breekbare producten te beschermen gooi ik nooit weg en gebruik ik voor Licht & Fijn gewoon nog eens. Om te voorkomen dat je bestelling niet in een overvloed van verpakkingsmateriaal bezorgd wordt zitten je producten in een zo goed mogelijk passende doos. 
Licht & Fijn zou liefst plastic-vrij zijn maar dat lukt helaas (nog) niet. Het her- en bewust gebruiken van verpakkingsmateriaal is de eerste stap. Help jij mee voor een schonere wereld?

Veilig winkelen
Licht & Fijn is aangesloten bij het Webshop Keurmerk, een onafhankelijk orgaan en het grootste keurmerk van Nederland en Europa. Webshop Keurmerk is er voor jou, om jouw belangen te behartigen. Klik op onderstaand logo om het lidmaatschap van Licht & Fijn te checken en te zien wat het keurmerk voor jou kan betekenen.

Daarnaast is Licht & Fijn aangesloten bij Flavourites. Flavourites keurt webwinkels op originaliteit en veiligheid en heeft Licht & Fijn heeft die test positief doorstaan. 

               
 

Offline shoppen
Een aantal van de producten van Licht & Fijn zijn ook te koop bij Winkel vol Winkeltjes in Utrecht (Amsterdamsestraatweg 271).
Winkel vol Winkeltjes zit niet in het centrum van Utrecht maar is het ommetje meer dan waard! Het is een prachtige conceptstore en je kunt een deel van de producten van Licht & Fijn daar dus wel aanraken :-)

Vragen?
Heb je vragen over bovenstaande informatie of over een bepaald product dan kun je me altijd mailen via info@lichtenfijn.nl. Het is ook mogelijk om op afspraak een product te komen bekijken. Ik begrijp heel goed dat je liever niet iets bestelt waar je niet zeker van bent dus laat me je helpen om een keus te maken! 

Alle bestellingen behandel ik met de grootste zorg. Ben je toch niet tevreden dan hoor ik dat heel graag. Stuur mij een mail (info@lichtenfijn.nl) dan overleggen we samen wat de beste oplossing is.

Hopelijk verloopt alles naar wens en kom je vaker terug.

 

Ik wens je een Fijne winkelervaring!

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel