Artikel 4 van 12

Bijenwas Kaars Twisted Pink Blossom - Wax Atelier

€ 19,00

Merk: Wax Atelier
Categorie: 
Kaarsen & Kandelaren


Beschrijving

Deze bijenwas kaars in lichtroze bestaat uit 2 kaarsen die in elkaar gedraaid zijn. De kaarsen kunnen alleen samen branden, wat een heel bijzonder effect geeft.
De kaars is handgedraaid van bijenwas, gekleurd met was de meekrap plant, die van nature rood is. De lonten zijn van katoen.

Lola Lely en Yesenia van Wax Atelier maken sinds 2017 kaarsen van bijenwas. Het bijzondere van dit merk is dat ze hun kaarsen kleuren met puur natuurlijke pigmenten zoals van groene thee, planten en sinaasappelschil. 

Brandtips:
Knip de lonten van de 2 kaarsen los in het midden en zorg er tussen brandsessies in altijd voor dat de lonten niet langer dan ieder 10mm zijn;
Brand de kaars niet in de buurt van een warmtebron of in de volle zon;
Blijf in de buurt van de kaars als hij brandt en zorg dat kinderen of huisdieren er niet bij kunnen; 
Brand de kaars niet helemaal op en blaas hem uit voordat hij in de kandelaar verdwijnt. 

 


1-2 Branduren

Maat: 2 cm breed en 22 cm lang 

Materiaal: Bijenwas, meekrap en katoen

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

 

Tip:
De onderkant van deze kaars heeft een wat ongebruikelijke vorm doordat het  2 in elkaar gedraaide kaarsen zijn. Om te zorgen dat de kaars in een "normale" kandelaar past kan je hem aan de onderkant voorzichtig smelten met de vlam van een andere kaars. Zodra het onderste stukje zacht is kan je hem voorzichtig in de kandelaar drukken. Als de kaars weer hard geworden staat hij als het goed is stevig en kan je hem veilig aansteken. Wat ook kan is dat je met een scherp mesje wat van de onderkant afsnijdt zodat hij in een ronde kandelaar past. 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel