Artikel 3 van 4

Essentiële Olie Pinus Sylvestris - Hetkinen

€ 16,00 (inclusief btw)

Merk: Hetkinen
Categorie: Geur in huis


Beschrijving

Flesje biologische essentiële olie (5 ml) van Finse pijnboom (Pinus Sylvestris) voor in de Drop Wood Diffuser of een andere geurverspreider.

De geur van pijnboom (of grove den) geeft je het gevoel midden in een dichtbegroeid naaldbomenbos te staan. Het ruikt fris en aards tegelijk en geeft je een fijne energie-boost. Al generaties wordt deze geur gebruikt voor mensen met ademhalingsproblemen omdat het je luchtwegen vrij maakt. 

Met een paar druppels van deze olie in de Drop Wood Diffuser van Hetkinen komt de geur langzaam vrij en geeft het zachtjes een fijne. frisse geur aan je huis. Alsof je in het bos woont!

Deze essentiële olie is met stoom gedestilleerd van met name de naalden van de Pinus Sylvestris (pijnboom of grove den). De bomen waar deze olie van gemaakt is staan in Bulgarije en zijn door de Soil Association als organic gecertificeerd. 


Hetkinen is een Finse uitdrukking wat vrij vertaald "geef me een moment" betekent. De Finnen gebruiken het om even de tijd te nemen om na te denken over iets. Het merk Hetkinen wil jou met hun puur natuurlijke producten zo'n moment geven om te onthaasten en te genieten.


Let op: Niet geschikt om direct op je huid te gebruiken.

Inhoud: 5 ml // Maat: 2 cm doorsnee en 5,5 cm hoog

Materiaal: Glazen flesje met kunststof draaidop

Past in een brievenbus pakketje, lees hier over de verzendkosten

Op voorraad dus binnen 1-2 werkdagen verzonden

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel