Artikel 8 van 12

Cyclisch Eten & Leven Kalender - Eitjes & Zaadjes

€ 24,00 (inclusief btw)

Merk: Eitjes & Zaadjes
Categorie: Planners & Kalenders


Beschrijving

Bijzonder fijne kalender met advies over hoe je kunt eten in balans met het ritme van je lichaam én met het ritme van ‘de natuur’. Deze kalender is met name gemaakt voor iedereen met een (menstruele) cyclus maar is eigenlijk voor iedereen interessant.

Eitjes & zaadjes is opgericht door de Utrechtse Rosa Hudepohl om jou te helpen meer te leven op het ritme van je cyclus. Rosa heeft haar eigen zoektocht door wetenschappelijke artikelen samengevat in de Cyclisch Eten en Leven kalender. 

In de kalender vind je voor elke fase van je cyclus informatie over de hormonen die op dat moment een belangrijke rol spelen, wat die met jouw lichaam en gevoelens doen en welke voeding jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Daarbij geeft de kalender informatie over welke voeding door het jaar heen van Nederlandse bodem geoogst kan worden. Op die manier kan je eten op het ritme van jouw cyclus én op het ritme van de natuur.

 

Inhoud
De kalender heeft 4 bladen: elk voor één van de 4 verschillende fases die het vrouwelijk lichaam in haar cyclus doorloopt: Menstruatie fase (genaamd de winter), folliculaire fase (lente), ovulatie fase (zomer) en luteale fase (herfst). 

Op de voorkant van elk blad vind je alle voeding die jouw lichaam nodig heeft in dat seizoen van je cyclus. Deze kennis is gebaseerd op wetenschappelijke bronnen.

Op de achterzijde van elk blad vind je o.a. wat er van deze voeding geoogst kan worden van Nederlandse bodem in elke maand van het jaar, een grafiek met informatie over je hormoonniveaus in dat seizoen, tips van ayurvedisch therapeut Eleonora Porcaro over kruiden die de processen in jouw lichaam in dat seizoen ondersteunen en informatie van cyclus coach Rose van Ooijen over de energie, emoties en superpowers van dat seizoen.

Tenslotte staat er op elk blad een QR code die je toegang geeft tot verdiepende content op de eitjes & zaadjes website.


Heb je interesse in een Engelstalige versie van deze kalender? Stuur me een bericht via info@lichtenfijn.nl dan kan ik die voor je bijbestellen.

 

Materiaal: Papier gemaakt van tulpen

Maat: A4 (liggend)

Past in een brievenbus-pakketje. Lees hier meer over de verzendkosten

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel