Artikel 27 van 36

Doe het Zero - A New Zero

€ 22,99 (inclusief btw)

Merk: A New Zero
Categorie: Lezen


Beschrijving

Doe het Zero is een boek bomvol recepten voor een plasticvrij leven. De uitleg is praktisch en de ingrediënten laagdrempelig; de meeste heb je vaak al in huis!

Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken: Badkamer, Keuken, Schoonmaken en Speciale Gelegenheden. Daarnaast is er in de inleiding een uitgebreid hoofdstuk over vaakgebruikte ingrediënten en benodigde accessoires. 

De recepten variëren van deodorant, massage-olie, waspoeder, geurstokjes, schuurmiddel tot tortillawraps en granola. Ja, ook recepten voor eten dus! Wat je weer helpt om minder verpakt eten te kopen en te maken wat je zelf maken kan. 

Zusjes Jessie en Nicky Kroon leven al sinds 2014 zonder afval (zero waste). Ze schrijven daar een succesvol blog over en in 2018 hebben ze hun eerste boek 'Het zero waste project' uitgebracht. 

A New Zero is het label waaronder Jessie en Nicky hun producten uitbrengen om anderen te helpen bij een leven zonder afval. Je kunt 'Doe het Zero' prima lezen zonder 'Het zero waste project' gelezen te hebben. 'Het Zero waste project' legt je uit hoe je je levensstijl afvalvrij kunt maken en 'Doe het Zero' is vooral gericht op de vervolgstap, namelijk door heel veel zelf te maken. 

​ISBN: 978-94-005-1230-6
Uitgever: AW Bruna Uitgevers BV, Amsterdam
1e druk, 2020

Inhoud: 272 Pagina's

Materiaal: FSC papier, zonder coating op de omslag

Past in een brievenbus pakketje

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel