Giftguide voor de Feestdagen

 

Op zoek naar mooie kerst-cadeaus? Licht & Fijn maakt het je graag makkelijk!! 
Om zoek-stress te voorkomen heb ik voor jou de mooiste cadeaus uitgezocht voor verschillende soorten mensen. 

Ik pak je bestelling altijd mooi in, pakje voor pakje. Dus je cadeau is kant-en-klaar en kan zo onder de boom!

Veel plezier met geven!

Cadeaus voor mannen
Allereerst de mannen! Voor sommige vriendinnen, moeders en dochters van deze mannen is een cadeautje voor hen vinden knap lastig. Hier een paar ideëen: Een lekker warme shawl voor de mode-man, strak vormgegeven schrijfwaren voor de doel-bewuste man, mooie espresso-kopjes voor de koffie-liefhebbende man en stoere woon-accesoires voor de huiselijke man.

Klik op de foto voor alle mannen-cadeaus.

 

Cadeaus voor koks en tafeldekkers
Zoek jij een cadeautje voor iemand die houdt van kokkerellen? Of voor iemand die graag de tafel mooi dekt, zodat er in stijl gegeten kan worden? Zo iemand maak je misschien wel heel blij met een mooi notitieblok voor stijlvolle boodschappenlijstjes of een theedoek van biologisch katoen met fijne print.
Voor de Utrechters en Amsterdammers koop je de prachtige borden en kopjes van BAM Keramiek. Ook de platte schalen van Hester de Wolff en de kopjes van Lau Label staan heel mooi in de keuken en op tafel. 

Misschien kan je een cadeau-pakketje maken met een theedoek, onderzetter en lepels? Of een set van een bord en kopje met de Domtoren? 

Klik op de foto voor alle cadeaus voor koks en tafeldekkers.

 

Cadeaus voor harde werkers
Harde werkers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken! Of het nou gaat om een eigen baas, samenwerker of huis-moeder/vader; deze harde werkers verdienen een fijne werkplek en waardevolle Me-Time.

Geef ze een mooie maand- of weekplanner van Kartotek Copenhagen. Handig want je schrijft er zelf de data in zodat je ze elke maand of week van het jaar kan gebruiken. Is de maand of week voorbij dan scheur je de bladzijde eraf en ligt er een nieuwe bladzijde voor je klaar om vol te plannen!

Harde werkers worden ook blij van een inspirerende of juist rustgevende werkruimte. Een mooie poster aan te muur en een goede (tafel)lamp maken de home-office helemaal af. 
De grote jaarkalender van Kartotek Copenhagen biedt elke maand voldoende schrijfruimte om het overzicht te houden. Ideaal om boven het bureau te hangen.

En dan even lekker tijd voor jezelf! Koop het prachtige Liefke Magazine voor de nodige quality-me-time! Dit blad komt 4x per jaar uit en de nieuwste van 21 december gaat over acceptatie. Mooie verhalen, interviews, volop inspiratie en heel veel foto's. En dat helemaal zonder advertenties! Echt even lekker ontspannen.

Klik op de foto voor alle cadeaus voor harde werkers.


 

Cadeaus voor de kleintjes
Ook aan de kleintjes is gedacht! Mooi houten speelgoed waar generaties lang mee gespeeld kan worden, leuke koffertjes om mee op reis te gaan en allerlei fijns voor op de kinderkamer.

Klik op de foto voor alle kinder-cadeaus.

 

En tenslotte..

Cadeaus met Stijl
Zowel mannen als vrouwen met stijl kunnen hun hart ophalen in deze categorie! 

Wat dacht je van zo'n heerlijk warme en zachte shawl van Bufandy. Ze zijn er in allerlei kleuren dus voor iedereen is er wel eentje die mooi staat!

Super stijlvol en verfijnd zijn de kettingen en tassen van Zand Erover. En wat ligt zo'n ketting mooi op een bordje van Hester de Wolff. Heel fijn om zo de sieraden weg te kunnen leggen 's avonds. 

De vazen van Foekje Fleur zijn simpelweg prachtig Dutch Design. Gemaakt van porselein maar met het uiterlijk van plastic schoonmaakflessen want heel bewust gemaakt met aandacht voor al het plastic afval. Met een enkele bloem of tak erin maak je zo een geweldige eye-catcher in je interieur.

Alle Stijlvolle cadeaus voor onder de boom vind je als je op de foto klikt.

Hopelijk vind je iets moois om te geven of misschien houd je het lekker voor jezelf :-) 

Licht & Fijn wenst je in ieder geval hele Fijne Feestdagen!

ps. Om je cadeautje voor de kerst binnen te hebben raad ik je aan je bestelling voor 21 december te plaatsen in verband met de drukte bij PostNL.

Ps2. Om de post te omzeilen kun je je bestelling ook komen ophalen bij mij thuis, geen probleem en helemaal gratis! Kies dan voor "afhalen bij de winkelier". Ik mail je dan na je bestelling om een afspraak te maken.

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel