// Ode aan de lente

 

Het is lente!

En wat is het fijn om de warmte van de zon weer op onze huid te voelen, het groen en de bloemen weer te zien groeien, de vogels weer te horen fluiten en de dikke truien en jassen weer om te kunnen ruilen voor dunnere laagjes. En wat is het fijn lang licht!

Dit is echt mijn favoriete tijd van het jaar en daarom hier een Ode aan de Lente met prachtige producten in groen en pastel. Voor een feestelijke paas-brunch of op elke andere dag waarop jij de lente wil vieren!

 

// Vier de Lente

Bij de Paas-brunch of op elk ander moment dat je de lente wil vieren dek je de tafel met je mooiste servies, gecombineerd met lente-kleuren. 

Het tafelkleed (en ook de servetten die je hieronder ziet) zijn van linnen gemaakt. Fijn eco-vriendelijk, tijdloos en de kwaliteit is fantastisch: je kan en wil er ook je leven lang mee doen.
De groene glazen en karaf (gemaakt van gerecyclede wijnflessen) staan mooi fris op het witte tafelkleed.  Een simpel hergebruikt jampotje met verse bloemetjes maakt het af.

 

Pasteltinten passen perfect bij het lente-gevoel en kleuren ook heel mooi met fris groen. Decoreer met (papieren) blaadjes, bloemen en kaarsen in zacht geel, roze en lila voor het echte lente-gevoel

 

Dit konijntje is niet alleen super stijlvol maar ook heel makkelijk gemaakt én hij houdt je ei warm. Ik heb hem gevouwen met een van de servetten van Timeless Linnen, in kleur Oat. Hieronder bij de producten vind je meer kleuren linnen servetten. 
 

// Lente Cadeau

Wil je iemand verrassen met iets liefs door de brievenbus of ga je op bezoek met Pasen en wil je niet met lege handen komen? Deze magische bloem is een echte ode aan de lente. 

Schrijf een lieve boodschap in het hart van de bloem, vouw alle bloemblaadjes één voor één dicht en stop de bloem in de envelop. De ontvanger krijgt de instructie in de envelop om de bloem in een laagje water te leggen zodat de bloem beetje bij beetje openvouwt en jouw boodschap onthult.

 

Deze papieren bloem is bedrukt met eco-vriendelijke inkt en gemaakt in Nederland. De ontwerpster, Jurianne Matter, heeft haar bloem in 2 kleuren gemaakt: Festive met roze/groen en Serene in wit/beige.

Scroll naar beneden om alle producten uit deze blog en meer te bekijken.
Fijne Lente!

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel