Blog // Feestelijk tafelen met Licht & Fijn 
 

De donkere dagen zijn aangebroken, Kerst staat voor de deur en het jaar loopt bijna op zijn eind. Deze dagen zijn bij uitstek fijn om het warm en gezellig te maken in huis, vrienden of familie uit te nodigen en de lange avonden samen door te brengen. 

Ik laat je zien hoe je een mooie basis maakt voor een fijn feestelijk gedekte tafel. Je hebt er niet veel voor nodig. Een paar basisproducten zijn genoeg en je kan ze het hele jaar door gebruiken. 

Elke tafel is geschikt voor een feestelijk diner! Een luxe uitstraling heb je snel gecreeërd met een linnen tafelkleed en mooie linnen servetten in een bijpassende of juist contrastrerende kleur. Met warme kleuren en natuurlijke materialen dek je je tafel sfeervol en warm. 
 

 

 

Op de foto hierboven zie je dat ik een streng van zwarte blaadjes heb gemaakt van de Twig Leaves. Op een ronde tafel kan je een rondje leggen binnen de borden. Op een rechte tafel leg je een rechte streng van links naar rechts. Een fijne, subtiele versiering.

 

 

Als je de kersttakken vervangt door eucalyptus of olijf en de engelen en kerstboompjes weglaat kan je je tafel het hele jaar door zo heel Licht & Fijn en feestelijk dekken.

De papieren bomen en engelen kan je makkelijk weer uit elkaar halen en plat opbergen om ze volgend jaar weer te kunnen gebruiken. 

Licht & Fijn wenst je een fijn en feestelijk diner!

 

Shop hieronder alle producten uit de blog.

 

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel