- Deze win-actie is helaas voorbij. Benieuwd naar een volgende actie? Volg Licht & Fijn dan op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief -

Misschien heb je het al wel voorbij zien komen op Instagram, de Zomer Loop giveaway waar ik met Licht & Fijn aan meedoe. 

Samen met een groep ondernemers waarmee ik een cursus van Sell your stuff online volg is er een geweldig cadeaupakket samengesteld voor één gelukkige winnaar. En dit is niet zomaar een pakket want de totale waarde ligt rond de €740,00! 

Als je Licht & Fijn een beetje kent weet je dat ik niet vaak producten weggeef maar voor deze speciale actie maak ik een uitzondering!
Want door met deze win-actie mee te doen steun je 27 ondernemers, waaronder mij zelf en je ontdekt zelf allemaal leuke (nieuwe) webwinkels! 


Wat kun je winnen?

Heel veel in één keer! Uit alle deelnemers wordt één winnaar geloot en die ontvangt een mega cadeaupakket ter waarde van maar liefst €740,-! Met dit pakket maak je jezelf, maar vast ook veel mensen om je heen heel blij. De producten in het pakket zijn een fijne mix van sieraden, interieur-accessoires, kinder-producten, tassen, huidverzorging, shoptegoed en een digital detox-cursus. 

Van Licht & Fijn krijg je een mooie eikenhouten FIKA plank van Aedam Anthony om een lekker drankje voor twee op te serveren. 

Een pakket om je zomer extra Fijn te maken!


Dit zijn de deelnemende webwinkels:

Baby's closet, Beau Accessoires, Bella Giornata, Ben ik hip, Bewust Puur, Bibbeling, Boef en Aap, Bracelets for Men, Crindel, Hannehaves, Happlify, Houtmoed, HuidLiefde, Jaylaa Jewelry, Jewels with Flair, Kleurrijk kindje, Knikkerprins, La Miseto, Licht & fijn, Little Suzies, Marjolein Zweed, Mevrouw Schaap, Moods Memories, Paper Time, Sjiek, Spiffy Active Wear, Studio Dina en Wanderjewels.

 
Hoe maak je kans?

Een Instagram Loop Giveaway actie is een winactie op Instagram met een paar extra stappen. Je doorloopt de hele "loop" van 28 webwinkels en als je weer terug bent bij Licht & Fijn is je rondje compleet en maak je dus kans op dat enorme cadeau-pakket.

Ga naar het Licht & Fijn Instagram account en zoek dezelfde afbeelding die je hieronder ziet. Daar staat precies wat je moet doen om kans te maken. De actie loopt t/m 22-7-2020, daarna wordt de winnaar bekend gemaakt op het account van @sellyourstuffonlineNL 

Doe je mee? 
Heel fijn! Of ken je iemand anders die graag mee zou doen? Deel het instagram-bericht dan met diegene, daar maak je ons (mij en de andere deelnemers) extra blij mee! 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel