// MT Masking Tape

In Japan werd papieren tape al heel veel jaar geleden gebruikt voor industriële doeleinden. Rond 1923 waren er 3 vrouwen die een fabriek in Japan binnenliepen met een boek vol ontwerpen van papieren tape. Ze hadden verschillende kleuren en dessins bedacht voor papieren tape om thuis te gebruiken. De fabriek is vanaf dat moment met de vrouwen gaan samen werken om de tapes te fabriceren. Dit is hoe MT is ontstaan.

MT is letterlijk de afkorting van Masking Tape en dit bedrijf is de grondlegger van een product dat in de loop der jaren steeds populairder is geworden, ook ver buiten Japan. De tape wordt gemaakt van washi: japans rijstpapier. Dit papier is licht doorzichtig, flexibel, sterk en toch ook makkelijk af te scheuren. 
De lijm is eco-vriendelijk, plakt goed maar is ook makkelijk los te maken zonder lijmresten achter te laten.

Dit alles maakt de tape van MT ideaal voor heel veel verschillende doeleinden: Je kan er kaarten of andere (lichte) dingen mee aan de muur hangen, je agenda of notebook mee versieren, cadeau's mee inpakken, spullen mee labelen, enzovoorts. Je kan erop schrijven, het makkelijk loshalen en zelfs weer terugplakken.

Helemaal Licht & Fijn!

Sorteer op
© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel