Gastenboek Licht & Fijn //

Lees hier de berichten van andere klanten die iets kochten bij Licht & Fijn.

Heb je ook bij Licht & Fijn gewinkeld en zou je er graag iets over zeggen? Stuur me dan een mailtje met je review, dan plaats ik je bericht hier. Aan het eind van elk jaar verloot ik een klein cadeautje onder iedereen die een review heeft achtergelaten.

 

27-04-2021 // Roy
Dank je wel voor de prachtige vaasjes, de wijze waarin deze verpakt waren en je persoonlijke 'touch'! Mijn vrouw is erg blij met de vaasjes - de keuze van vorm en kleur bleek een schot in de roos. Ze heeft aangegeven niet geïnteresseerd te zijn de vaasjes in te ruilen, het is prima zo.
Heel veel dank voor je fijne service en ook voor de zaadjes (die zitten inmiddels in de grond)! Het kan niet anders dat je als bedrijf alleen maar kan groeien gezien je service - veel succes daarmee gewenst!

 

23-01-2021 // Mirjam
Heel blij met mijn pakketje: prachtige, originele en duurzame producten. Alles stijlvol en met zorg ingepakt, met goede, persoonlijke service, dankjewel!!


14-01-2021 // Cerys
Al sinds eind 2020 op zoek naar een desk planner. Ik had niet veel eisen: maandag tot en met vrijdag moesten er sowieso op, er hoefde echt geen leuk patroontje op, en het liefst 50 pagina's. Begin 2021 deed ik nog een laatste zoekpoging... en daar was hij dan. De hele simpele deskplaner van Kartotek Copenhagen.. mijn wens kwam uit. 
Wellicht erg dramatisch voor een a4 afscheur vel met alle dagen van de week erop, maar gelukkiger kun je mij niet maken. Er is genoeg ruimte om je stoutste dromen voor de week op te schrijven, maar bijvoorbeeld ook dat je woensdag toch ECHT die overvolle wasmand moet aanpakken. 
Bedankt Licht & Fijn, voor het aanbieden van deze minimalistische planner! De doos was nogal heen en weer gegooid tijdens het bezorgen, maar hij was netjes en zorgvuldig ingepakt en er is geen schade aan het product. Naast een handgeschreven kaartje van Eveline kreeg ik er ook een Kartotek potlood bij. Een leuke bonus!


15-11-2020 // Annie
vanmiddag het pakketje ontvangen!
Dankjewel hoor, leuk! .. en ook het presentje deze keer :+ 
Netjes verzorgd ziet alles er uit.
Wie weet, tot een volgende keer,
Groetjes


9-10-2020 // Otteline
Veel dank voor de kaarsen en mooie kaarten, weer een cadeautje om te krijgen. Altijd met zorg ingepakt en snel binnen.


9-10-2020 // N. Colijn
Wat een mooie spullen!
Bestelling gedaan en snel ontvangen.
Daarnaast erg mooi ingepakt, je wordt er gelijk blij van! :)


7-10-2020 // Annie 
Ha Eveline,

Het pakketje heb ik vandaag ontvangen.
Mooie kaarten! En gezellig netjes ingepakt!
Dankjewel hoor! 
Groetjes,
Annie


25-8-2020 // Niels
Heel blij met de tafelborstel van Iris Hantverk! Supersnelle en attente service, alles goed verzorgd.


28-7-2020 // Elly
Net met de post een heel leuk pakje gekregen. Met veel zorg verpakt.


4-7-2020 // Caro 
Wouw super pakketjes elke keer!! Snel verstuurd, mooi verpakt en fijne producten!!

 

4-6-2020 // Cathelijne 
Meerdere malen wat besteld en altijd prachtig verpakt en goede kwaliteit producten! Webshop om hebberig van te worden! Prachtige foto’s ook, ook op Instagram.


30-5-2020 // Marjan 
Wat een mooi verzorgd pakket kreeg ik vandaag. Met zorg en liefde ingepakt! :+


29-4-2020 // Annemiek 
Wat een super snelle verzending en ook nog eens een gratis inpakservice!


13-03-2020 // Sanne 
Dit keer een cadeautje voor een vriendin bij Licht & Fijn besteld. Ze had het supersnel in huis en was helemaal blij met de leuke verrassing (bloemen van Jurianne Matter). Dit ga ik zeker vaker doen!


13-02-2020 // Cérise
Wauw ! Het is altijd een feestje om een bestelling bij Licht & Fijn te plaatsen en uit te pakken; de website is mooi en overzichtelijk en bevat kwalitatief goede en duurzame producten en ze worden met liefde ingepakt en opgestuurd. Met een persoonlijke noot ! Kortom, een aanrader ! Graag tot de volgende keer !

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel