// Fijn Plannen

Een nieuw jaar, een (bijna) lege agenda! Ik geniet daar dus altijd enorm van: het gevoel dat ik alle tijd en ruimte heb voor nieuwe plannen. Feitelijk plan je in het nieuwe jaar misschien gewoon door wat in het vorige jaar al liep. Maar zo'n nieuwe agenda vol lege, witte bladzijden heeft toch altijd iets magisch vind ik. Zelfs als je halverwege het jaar alsnog begint in een nieuwe agenda voelt dat nog zo!

Vaak maken we al onze afspraken in onze telefoon: Gedeelde agenda's en bliepjes om iets niet te vergeten zijn natuurlijk ook gewoon heel handig! Toch vind ik een geschreven overzicht met ruimte voor notities wel heel fijn om erbij te hebben. Bovendien krijg ik altijd het gevoel dat fysiek iets opschrijven (met een pen op papier) mijn creativiteit aanwakkert en me zo stimuleert op een andere manier naar mijn planning te kijken.

Daarom heb ik dit jaar de Notebook Planner (agenda) van Kartotek Copenhagen besteld voor in de shop. Ik gebruik zelf al jaren de verschillende soorten planners van dit merk en nu hebben ze ook een agenda waar ik echt naar uit keek. En hij is zo fijn!

 

Weekoverzicht
De basis is een weekoverzicht op de linker pagina's en notitieruimte op stipjes op de rechter pagina's. Zo kun je je afspraken goed overzien en voor elke week opnieuw noteren wat belangrijk is voor die afspraken en daarbuiten. 
Naast het weekoverzicht is er ook een maandoverzicht voor 2022 en 2023. Handig als je plannen doorlopen in het volgende jaar! In het maandoverzicht kan je voor elke dag iets korts opschrijven. Zo kun je (lang) doorlopende projecten plannen, vakanties, verjaardagen, deadlines, enzovoorts. 

 

Inspiratie
Achterin de agenda vind je inspiratie uit de Guided Journals van Kartotek Copenhagen om je te helpen doelen vast te stellen, reizen te plannen, te reflecteren en dankbaarheid te voelen.
Daarnaast zit er een Habit Tracker in om je (nieuwe) gewoontes in bij te houden, er zijn 2 lege bladzijdes ingedeeld om foto's of tekeningen toe te voegen en er zijn 20 pagina's vrij gehouden voor notities. 

Doordat de notitie-pagina's (ook in het week-overzicht) gestippeld zijn in plaats van met lijntjes kun je hier behalve schrijven ook makkelijk tekenen of grafieken maken. Zo kun je achterin nog meer Habit Trackers maken voor gewoontes die je langer bij wil houden. Net wat jij fijn vindt. 

De agenda is in het Engels maar ook als je maar een beetje Engels kan is dit heel goed te doen. 

 

 

Fijn!
Wat ik persoonlijk heel fijn vind aan deze agenda is dat hij best wel licht in gewicht is. Dat maakt hem handig voor onderweg. Wat ook fijn is, is dat er een lintje in zit zodat je snel weer terug bent op de bladzijde waar je gebleven was. 


Actie
Het inspiratie-deel in de agenda laat je alvast een beetje zien hoe de guided journals van Kartotek Copenhagen eruit zien. De Habit Tracker komt uit de Goals Journal, de reisplanner uit Journeys, vragen als "i want more (or less) of this in my life" komen uit de Reflections Journal en "Things i can be proud of" komt uit de Gratitude Journal. 

Omdat de journals heel fijn zijn om in combinatie met de agenda te gebruiken heb ik een fijne actie voor je bedacht:
Als je de agenda koopt samen met een guided journal krijg je 20% korting op de set. Zo kan je dubbel goed voorbereid aan de slag. De code voor deze korting is #dubbelgoedgepland en je vult deze code in bij het afrekenen om de korting te activeren (deze korting geldt het hele jaar 2022!).

Bekijk hieronder de Notebook Planner (agenda) en de guided journals.

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel