Vorige Artikel 1 van 13 Volgende

Het Zero Waste Project - A New Zero

€ 20,99 (inclusief btw)

Merk: A New Zero
Categorie: Lezen


Beschrijving

Dit boek is een absolute must-have voor iedereen die zich ergert aan de hoeveelheid (plastic) afval die we om ons heen verzamelen. Het Zero Waste Project staat bomvol tips, informatie en inspiratie voor een Zero Waste lifestyle, oftewel het leven met minder of geen afval. 

Zusjes Jessie en Nicky Kroon hebben Het Zero Waste Project in 2018 uitgebracht, nadat zij probeerden om (in eerste instantie) een maand lang niks weg te gooien. Dat betekent dus geen producten kopen die verpakt zitten in iets dat je na gebruik weg gooit en daar alternatieven voor zoeken. 
Dat project is een levensstijl geworden en Jessie & Nicky nemen je op een praktische en fijn leesbare manier mee in alles wat zij geleerd hebben in hun nieuwe manier van leven. 

Het boek is opgedeeld in 6 delen: Boodschappen, Huishouden, De badkamer, Consumeren, Vrienden en familie en Nieuwe lifestyle. 
Met mooie foto's, recepten, handige adresjes en verhalen uit eigen ervaring is het een complete handleiding geworden van hoe je afval-vrij door het leven kan gaan. 

A New Zero is het label waaronder Jessie en Nicky hun producten uitbrengen, waaronder ook hun nieuwste boek "Doe het Zero" met recepten voor een plastic-vrij leven. 
 

Inhoud: 232 Pagina's

Materiaal: FSC papier, zonder coating op de omslag

Verzendkosten € 3,50


 

​ISBN: 9789400509979
Uitgever: AW Bruna Uitgevers BV, Amsterdam
2e druk, 2018

 

© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel