Suzan van Husk Ceramics ontwerpt en maakt al ongeveer 10 jaar de mooiste kopjes van porselein. Ze is begonnen bij de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht (HKU). Haar afstudeerproject was een kopje met ronde onderkant dat zachtjes wiebelt en toch overeind blijft. Haar huidige kopjes zijn nog steeds afgerond maar staan stevig overeind en zijn oersterk. 

Husk is het Engelse woord voor "schil" en in elk kopje staat de afdruk van een klein paraplu'tje, het handelsmerk van Husk. Door de afgerond onderkant, de geglazuurde binnenkant en rand en de ongeglazuurde onderkant zijn dit heel fijne kopjes om warme dranken uit te drinken. Heerlijk om je handen aan te warmen! 

Suzan maakt haar kopjes met veel aandacht voor mens en natuur. Er wordt niets verspild en geen plastic gebruikt. Bij Licht & Fijn vind je 4 verschillende kleuren kopjes in 2 verschillende maten.

Zou je de kopjes graag in het echt komen bekijken voordat je ze bestelt? Dat kan bij mij thuis in Utrecht. Stuur me dan een berichtje via info@lichtenfijn.nl

Sorteer op
© 2018 - 2024 L i c h t & F i j n | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel